Over ons

Onze organisatie


Energiesubsidie Nederland is onderdeel van Subsidiebureau Nederland BV, een subsidieadviesbureau met ruim 15 jaar ervaring in het domein van de energiesubsidies. Het team van Energiesubsidie Nederland bestaat uit subsidiespecialisten die beschikken over specifieke kennis omtrent energiesubsidies, waaronder de SDE++, ISDE, DUMAVA, BOSA, EIA, MIA/Vamil en vele andere energie(innovatie) regelingen.


Onze ambitie: ontzorgen van A tot Z

Door onze kennis in te zetten en over te dragen dragen verlagen wij de drempel tot het aanvragen van energiesubsidies. Dit realiseren wij als volgt: 

  • Het MKB, grootbedrijf en de non-profit sector inzicht te verschaffen in de relevante energiesubsidies en fiscale regelingen rondom energieopwekking, energiebesparing en energie-innovaties;
  • Het complexe en tijdrovende aanvraagtraject van subsidies en fiscale regelingen uit handen te nemen, van subsidieaanvraag tot en met de subsidievaststelling.
  • Samenwerking binnen de keten centraal te stellen. Energiesubsidie Nederland werkt samen met installatiebedrijven, bouwbedrijven en leveranciers van energiebesparende/-opwekkende systemen.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of lees hieronder verder over onze werkwijze.


Werkwijze Energiesubsidie Nederland


Subsidie aanvragen is een vak apart en vaak een tijdrovende bezigheid. Vooral het domein van de energietransitie is continu in ontwikkeling met als gevolg dat subsidieregelingen regelmatig wijzigen. Subsidies zijn bovendien beschikbaar op verschillende niveaus: het Rijk, de provincie en de gemeente. Als er meerdere subsidieaanvragen ingediend kunnen worden, dan is het belangrijk dat deze onderling op elkaar worden afgestemd. Tot slot is het belangrijk om rekening te houden met de administratieve verplichtingen in het kader van de subsidieverantwoording.


Energiesubsidie Nederland is gespecialiseerd in het aanvragen en administreren van energiesubsidies. Bovendien verzorgen wij het aanvraagtraject geheel op basis van no-cure, no-pay. U betaalt uitsluitend bij toekenning van de subsidie. Tot slot biedt Energiesubsidie Nederland ook ondersteuning tijdens de subsidieverantwoordingsfase, zonder hiervoor extra kosten in rekening te brengen.


Startpunt: gratis subsidiescan

Energiesubsidie Nederland kan geheel vrijblijvend een subsidiescan voor u uitvoeren. Daarna kunt u besluiten of u gebruik wilt maken van onze verdere dienstverlening. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.