Energiesubsidie Nederland: Specialist in energiesubsidies

Energiesubsidie Nederland draagt bij aan de versnelling van de energietransitie van Nederland. Wij doen dit door:

  • Het MKB en grootbedrijf inzicht te verschaffen in de subsidieregelingen en fiscale voordelen binnen de domeinen energieopwekking, energiebesparing en energie-innovaties, én
  • Het complexe en tijdrovende aanvraagtraject van subsidies en fiscale regelingen uit handen te nemen van ondernemers.

Bedrijven die investeren in energiebesparende materialen of energie-opwekkende installaties hebben toegang tot een breed scala aan subsidieregelingen en fiscale stimuleringsregelingen. Veelal blijven deze voordelen onbenut. Zonde, want de subsidie verlaagd de terugverdientijd aanzienlijk en bovendien kan dit voordeel vaak worden aangevraagd zonder dat de ondernemer meerkosten hoeft te maken. Kortom: gratis geld!

ENL is een onderdeel van Subsidiebureau Nederland B.V.

Werkwijze Energiesubsidie Nederland

Bedrijven die energiebesparende maatregelen treffen kunnen onder bepaalde voorwaarden in aanmerking komen voor subsidie en/of een fiscaal voordeel. De exacte voorwaarden verschillen per regeling. In totaal kan er op ongeveer 300 bedrijfsmiddelen een fiscaal voordeel aangevraagd worden. 

Subsidie aanvragen is een vak apart en in bepaalde gevallen een tijdrovende bezigheid.  Indien er meerdere aanvragen kunnen worden ingediend, dan is het van groot belang dat deze onderling op elkaar worden afgestemd. Tot slot is het belangrijk om rekening te houden met de administratieve verplichtingen.

Heeft u voldoende tijd én zin om u te verdiepen in de subsidieregelingen die voor uw organisatie interessant zijn? En wilt u deze subsidieaanvragen zelf verzorgen? Dat kan uiteraard. Een andere mogelijkheid is deze subsidieaanvragen uit te besteden aan een Energiesubsidie Nederland. Wij zijn tenslotte gespecialiseerd in het aanvragen en administreren van energiesubsidies. Bovendien verzorgen wij het aanvraagtraject geheel op basis van no-cure, no-pay! U betaalt uitsluitend bij toekenning van de subsidie. Tot slot biedt Energiesubsidie Nederland ook ondersteuning tijdens de subsidieverantwoordingsfase.

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen contact met u op om de subsidiekansen te bespreken.


Energiesubsidie Nederland
Verduurzamen mét subsidie
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn