Onze organisatie

Energiesubsidie Nederland is gespecialiseerd in energiesubsidies. Door deze kennis in te zetten en over te dragen dragen wij bij aan de versnelling van de energietransitie van Nederland. Dit realiseren wij door:

  • Het MKB en grootbedrijf inzicht te verschaffen in de subsidieregelingen en fiscale voordelen binnen de domeinen energieopwekking, energiebesparing en energie-innovaties, én
  • Het complexe en tijdrovende aanvraagtraject van subsidies en fiscale regelingen uit handen te nemen van ondernemers.

Bedrijven die investeren in energiebesparende materialen of energie-opwekkende installaties hebben toegang tot een breed scala aan subsidieregelingen en fiscale stimuleringsregelingen. Veelal blijven deze voordelen onbenut. Zonde, want de subsidie verlaagd de terugverdientijd aanzienlijk en bovendien kan dit voordeel vaak worden aangevraagd zonder dat de ondernemer meerkosten hoeft te maken. Kortom: gratis geld!

ENL is een onderdeel van Subsidiebureau Nederland B.V.

Ons team

Het team van Energiesubsidie Nederland bestaat uit subsidiespecialisten die beschikken over specifieke kennis omtrent energiesubsidies, waaronder de SDE++, ISDE, EIA, MIA/Vamil en energie-innovatie regelingen.

Energiesubsidie Nederland
Verduurzamen mét subsidie
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn