Energiesubsidie Nederland is gespecialiseerd in subsidieadvies op het gebied van duurzaamheid

Ondernemers en non-profit organisaties (stichtingen en verenigingen) die investeren in de verduurzaming van hun gebouw of proces, hebben toegang tot een breed scala aan energiesubsidies en fiscale regelingen. 

Toch blijven deze subsidiekansen vaak onbenut. Dat is zonde, want het mes snijdt aan twee kanten: naast de energiebesparing en het financieel voordeel dat wordt behaald via de verduurzamingsmaatregel, verkort de subsidie de terugverdientijd van de investering. Na een aantal jaren verdient u aan de investering. Investeren in de energietransitie loont!

U wilt verduurzamen mét subsidie? Wij regelen het!

Energiesubsidie Nederland (ENL) brengt uw subsidiekansen in kaart, regelt de subsidieaanvraag en ondersteunt tijdens de subsidieverantwoording. Hierdoor heeft u geen omkijken naar het subsidietraject. ENL is een subsidieadviesbureau dat ook op basis van no-cure, no-pay werkt. 

Neem contact met ons op voor meer informatie over uw subsidiekansen, of lees verder over onze organisatie en onze werkwijze.

NIEUW! Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK)


Subsidies energiebesparing

Ondernemers die energiebesparende maatregelen treffen kunnen onder bepaalde voorwaarden in aanmerking komen voor subsidie en/of een fiscaal voordeel. In totaal komen ongeveer 300 bedrijfsmiddelen in aanmerking voor een subsidie of fiscaal voordeel aangevraagd worden. 

  • Subsidie voor isolatie van bestaande gebouwen;
  • Subsidie voor HR beglazing en kozijnen;
  • Subsidie voor elektrische voertuigen en laadpalen;
  • Subsidie voor milieuvriendelijke machines en werktuigen;

... ruim 300 andere energiebesparende bedrijfsmiddelen.

Lees meer over de subsidies voor energiebesparing.

Subsidies energieproductie

Investeren in energie-opwekkende systemen loont. Ondernemers die investeren in de opwekking van duurzame energie kunnen daarvoor subsidie ontvangen. Daarnaast besparen zij op de energiekosten. Dankzij het subsidievoordeel kan de terugverdientijd aanzienlijk worden verkort. 

... overige innovatieve energieopwekkende systemen.

Lees meer over de subsidies voor energieproductie.

Gratis energie subsidiescan

Investeert uw bedrijf in energiebesparende of energie-opwekkende producten of installaties? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij voeren een gratis subsidiecheck voor u uit. Nadien ontvangt u een vrijblijvende offerte voor het subsidieaanvraagtraject.Energiesubsidie Nederland
Verduurzamen mét subsidie
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn